icon-arrow-right

RailCom

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
RailCom bv
Kvk-nummer: 30247060

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

RailCom

 

RailCom bv opereert als telematicaspecialist op het snijvlak van telecommunicatie en IT. Zo maken we interacties mogelijk tussen mensen en systemen. Interacties die de veiligheid en vitaliteit van reizigers- en goederenstromen bevorderen. Vooral in en rond het spoor. Maar ook steeds meer bij andere vormen van vervoer in de sectoren water, land en lucht. RailCom is, kortom, actief waar telematica en transport elkaar treffen.

 

We zijn gewend om te werken op locaties met hoge veiligheidsrisico's. Niet zelden onder hoge tijdsdruk. RailCom is dan ook goed ingericht op incidenten. Maar ook in het voorkomen daarvan. Daarbij voeren we elke ingreep volledig zelfstandig uit. Immers, we kunnen zowel ontwerpen en realiseren als monitoren en beheren.

We hechten sterk aan een open en eerlijke manier van omgaan met elkaar. En we houden ons werk graag spannend. Vandaar dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Zoals het integreren van nieuwe technieken binnen bestaande systemen. Maar ook het realiseren van oplossingen in nieuwe markten.
Samengevat kunt u bij RailCom terecht voor ontwerp, realisatie, monitoring en beheer van transportgerelateerde telematicaoplossingen.

Certificaten

RailCom beschikt over diverse certificaten. De uitgegeven certificaten zijn hieronder te vinden:

  • ISO 9001
  • VCA
  • BTR
  • CO2

Meer weten over Kwaliteit, Arbo en Milieu?

+