icon-arrow-right
HomeOver onsDuurzaamheid

Duurzaamheid

Met het installeren en ontwerpen van telecommunicatie systemen binnen en buiten de railinfrastructuur bouwt en onderhoudt RailCom projecten om zo mee te werken aan duurzame manieren van transport. Om een bijdrage te leveren aan de mondiale reductie van de CO2 emissies.

Het afgelopen jaar heeft RailCom diverse initiatieven gestart om de CO2-uitstoot terug te dringen en deze kennis te delen.

Onder andere in onze bedrijfsvoering, waar auto's en ons beperkt materieel gebruik maken van schone en zuinige brandstof en in ons kantoor waar diverse maatregelen getroffen zijn om energie te besparen. Bij ons energiebeleid lees je hoe we dat doen.

Maar we willen verder met Duurzaamheid. Daarom voert RailCom een actief beleid om de CO2 emissie verder te verlagen, met innovatieve maatregelen, slimme keuzes in de bedrijfsvoering en door het creëren van nieuwe kansen en samenwerkingsverbanden binnen de branche.

 

Want samen staan we sterker in de reductie van CO2.
Voor verdere informatie over onze CO2-reductie kunt u kijken op: http://www.volkerrail.nl/nl/duurzaamheid/informatie-over-co2-reductie

Downloads

Certificaten

+